Pasta fullada amb remenat de bolets
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pasta fullada congelada
- 500 g de bolets variats congelats
- 5 ous
- 1 rovell d'ou
- 50 cc d'oli
- 2 grills d'all
- 50 g de formatge tendre
5 racions
Elaboració
Encenem el forn i el deixem escalfar fins 200º.
Treiem la pasta fullada del congelador, la deixem descongelar durant 15 minuts i la tallem en rectangles de 6 x 9 cm aproximadament. Els pintem amb el rovell d'ou barrejat amb una culleradeta d'aigua.
Quan el forn arribi a la temperatura de 200º posem la pasta de full en una safata greixada i la deixem fer durant 15 minuts. Apaguem el forn i la deixem a dintre 2 ó 3 minuts més.
Deixem descongelar els bolets i tallem els que siguin grossos.
Posem una paella al foc amb l'oli i posem a fregir els alls tallats a trossets petits.
Afegim els bolets, els deixem fregir fins que perdin tota l'aigua i els salem.
Deixatem els ous lleugerament, els barregem amb la crema de llet, posem sal i pebre i els aboquem a la paella.
Baixem el foc i deixem fer sense deixar de remenar perquè quedin cremosos.
Ha de quedar un remenat sense grumolls i no gaire quallat.
Tallem els pastissets de pasta fullada longitudinalment i els omplim amb el remenat.
Posem a sobre de cada pastisset un tall de formatge tendre i els fiquem al forn calent durant 2 ó 3 minuts.
Quan el formatge es comenci a desfer, ja els tindrem a punt de menjar.
30min
Notes
Jo he utilitzat una barreja de bolets amb ceps, perquè són més aromàtics. També es pot fer amb bolets de temporada, per descomptat.
El remenat també el podem fer d'espàrrecs, gambetes i alls tendres, de salmó...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.